Kata Alu - Aluan
Pengerusi

Yayasan Al-Mukhlisin bersyukur kehadrat Allah SWT dengan limpah kurnia dan taufikNya, yayasan yang berkhususkan kepada pembangunan jaringan pendidikan agama Islam berpaksikan Ahlus Sunnah Wal Jamaah telah berjaya di perbadankan di bawah Jabatan Perdana Menteri dengan nombor pendaftaran PPAB 23/2020.

Alhamdulillah sehingga kini, Yayasan Al-Mukhlisin terus komited menjalankan visi dan misi penubuhan. Yayasan Al-Mukhlisin telah bergeral selangkah demi selangkah menaiki tangga yang penuh berliku dan kini Yayasan Al-Mukhlisin boleh berasa bangga dengan terbinanya salah sebuah sekolah rendah swasta yang telah beroperasi sepenuhnnya.

Namun perjalanan Yayasan Al-Mukhlisin masih panjang. Perancangan demi perancangan kami susun atur sebaik mungkin untuk kesejahteraan umat Islam. Buat masa ini, sumber kewangan untuk tujuan ini adalah semata-mata dari derma yang diterima dari para dermawan yang budiman. Pihak Jawatankuasa amat mengalu-alukan sebarang bentuk sumbangan kea rah menjayakan matlamat ini.

Semoga Allah SWT memberi taufik dan hidayahNya kepada para dermawan sekalian, dengan diiringi doa dipermudahkan segala urusan, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik.

Tuan Hairulizam Bin Saliban
Pengerusi Yayasan Al-Mukhlisin